Ulf Eriksson

Kontaktuppgifter

Tidsbokning till Hälsomixen 0371-30022

Kompetenser

  • Genuin Svensk Massage
  • Elektroterapi
  • Aromaterapi
  • Akupunktur
  • Zonterapi
  • Bindvävsmassage

Hej, jag heter Ulf Eriksson och utför kroppsbehandlingar här på Hälsomixen.
Jag har sedan 1985 arbetat med ortopediska mjukdelsproblem, spänningsvärk, ledproblem, bristningar samt muskulära överansträngningar och inflammationer Men också nervklämningar exempelvis ischias, Trigeminusneuralgi som medför mycket kraftig huvudvärk, tryck bakom ögat även tand och käkvärk förekommer. Många får diagnosen, migrän, vilket ofta inte stämmer.
Jag använder Genuin Svensk Massage, en massage som har en mycket djup påverkan, ökar cirkulation påtagligt och selektiv stretching (muskeltöjning). Jag använder även akupunktur, bindvävsmassage, zonterapi och elektroterapi.
Med bindvävsmassage och elektroterapi som komplement kan man med fördel behandla svullna ben och även påverka krypningar i benen. Det är också en effektiv metod för att motverka bensår. Med elektroterapi kan jag släppa muskelspänningar, släcka muskelinflammationer, strömmen påskyndar läkning av en skada och förbättra nedsatt ledningsförmåga i nerver.
Förutom behandlingen och stretchövningar jobbar jag med målsättningen att patienten och jag tillsammans hittar den verkliga orsaken till problemen. Det handlar således inte om symtombehandling.
Rehab. 600:-
Behandling av eventuella problem oavsett tid och
oavsett behandlingsmetod, massage, elektroterapi,
akupunktur, zonterapi, mm. stretching och hemgångsråd.
Även idrottsskador.

Tidsbeställning för behandling eller konsultation gör du på tel. 0371 30022.

Ulf finns även på Västbo Hundhall för behandling av hundar.
boka till Ulf på info@gshm.se eller 0703421340 (observera att bokningar eller avbokningar inte tas emot via sms)

Jag har 30 års erfarenhet som terapeut och utbildare i massage, elektroterapi, laser, stöt och chockvåg, Bioligth, mm. för behandling av hund, häst och människan. Jag skapade GSHM, Genuin Svensk Häst-Hund-Human massage en mycket effektiv massageform. Jag startade 1995 Svensk Terapeut utbildning ab och senare även UPH som jag idag lämnat.
Idag arbetar jag med speciella hund och hästproblem. Som specialitet har jag aktion och rörelsestörningar, exempelvis sträckningar, felställningar, muskel och ledskador. Även behandling av trigeminusneuralgi, ett nervproblem som ger oerhörd huvudvärk och kan därmed innebära ovillighet till arbete och aggressivitet hos djuret.
Jag erbjuder ditt djur:
Terapeutisk besiktning, som innebär diagnostisering, kontroll av rörelse i alla gångarter samt hopp. Jag ger råd om rehabiliterande träning och behandling. Även råd om vad du kan göra själv för att påskynda rehab. Pris: 850: - inkl. resa 30 km ToR.