Butiken

  • Välkommen

    Till vår mix av ekologiska produkter!

Hos oss hittar du en härlig mix av ekologiska produkter för hela familjen, och möts av terapeuter som sätter dig, din hälsa och miljön i centrum.

Vi som arbetar här har som motto att alltid se till helheten. Därför vill vi erbjuda våra kunder de bästa behandlingarna, samt kvalitetsprodukter som är bra för människan och skonsamma för miljön.
Vi arbetar i största utsträckning med svenska produkter.

 

Produkterna du hittar i vår butik och våra behandlingar är ekologiska, och i största möjliga mån svensktillverkade –  givetvis fria från giftiga och allergiframkallande tillsatser.

Du kan läsa mer om behandlingarna och om oss som arbetar här på respektive undersida.

Märken vi jobbar med:

Maria Åkerberg – Vi är sedan över 20år stolta återförsäljare av Maria Åkerbergs ekologiska produkter, och hos oss hittar du fullsortiment av hela serien som innehåller makeup, hudvård, babyprodukter, hårvård och kroppsvård.
Svensktillverkat, effektivt och eko, precis som vi vill ha det!

 

Recohair – Vårt eget hårvårdsmärke baserat på ekologiska örter, med fokus på olika hår och hårbottensproblem, anpassat för våra skandinaviska hår. Ett ekologisk schampokoncentrat som räcker lääääänge! Nyhet – nu har vi även hundschampo!

 

Holistic – Ett mycket omtyckt märke på tillskott, hos oss hittar ni vitaminer, mineraler, enzymer, aloevera destillat och mycket mer!

 

Santé, Logona – I vår butik finns även ett antal Tyska produkter från Santé och Logona. Herrserier med trevlig doft, balsam, dushkrämer, tandkrämer m.m. Och så urläcker makeup! Givetvis eko!

C/o Gerd – ekologiska hud, hår och kroppsvårdsprodukter tillverkade i Jokkmokk med innehåll av svenska lingon, blåbär och hjortron bl.a. Ljuvliga dofter och härliga produkter! Här finns även ett bastusortiment!

Crearome – ekologiska eteriska oljor, torkade örter m.m

PUKKA – härliga smakrika teer från PUKKA

 

Välkommen in och ta dig en titt!