Ulf Eriksson

Kontaktuppgifter

Tidsbokning till Hälsomixen 0371-30022

Kompetenser

  • Genuin Svensk Massage
  • Elektroterapi
  • Aromaterapi
  • Akupunktur
  • Zonterapi
  • Bindvävsmassage

Nästa behandlingsdag: 18e och 19e Januari

Hej, jag heter Ulf Eriksson och utför kroppsbehandlingar här på Hälsomixen.

Jag har 30 års erfarenhet av ortopediska mjukdelsproblem, spänningsvärk, ledproblem. Men också nervklämningar exempelvis ischias. Trigeminusneuralgi som medför mycket kraftig huvudvärk i halva huvudet, tryck bakom ögat även tand och käkvärk förekommer. Många får diagnosen, migrän, vilket ofta inte stämmer.

Jag använder Genuin Svensk Massage, en massage som har en mycket djup påverkan, ökad cirkulation och selektiv stretching. Jag använder även akupunktur, bindvävs-massage, zonterapi och elektroterapi.

Med bindvävsmassage och elektroterapi som komplement kan man lösgöra bindväven för att påverka krypningar i benen, färgförändringar på underbenen, ett förstadie till bensår.

Med elektroterapi kan jag släppa muskelspänningar, släcker muskelinflammationer, strömmen påskyndar reparationen av en skada, jag kan normalisera nervretningar.

Då det gäller spänningar, led och ryggproblem, nedsatt cirkulation, trigeminusneuralgi och ischias mm. är elektroterapi en otroligt effektiv behandlingsmetod.

Förutom behandlingen och stretchövningar jobbar jag med målsättningen att patienten och jag tillsammans hittar den verkliga orsaken till problemen. Det handlar således inte om symtombehandling.

För dig som söker total avslappning kan jag erbjuda Aromaterapi. En mjuk massage där man använder eteriska oljeblandningar, blandningar som blandas helt efter din fysiska och psykiska status.

 

Tidsbeställning för behandling eller konsultation gör du på tel. 0371 30022.