Ulf Eriksson

Kontaktuppgifter

Tidsbokning till Hälsomixen 0371-30022

Kompetenser

  • Genuin Svensk Massage
  • Elektroterapi
  • Aromaterapi
  • Akupunktur
  • Zonterapi
  • Bindvävsmassage

Nästa behandlingsdag:  Varje Fredag

Hej, jag heter Ulf Eriksson och utför kroppsbehandlingar här på Hälsomixen.

Jag har 30 års erfarenhet av ortopediska mjukdelsproblem, spänningsvärk, ledproblem. Men också nervklämningar exempelvis ischias. Trigeminusneuralgi som medför mycket kraftig huvudvärk i halva huvudet, tryck bakom ögat även tand och käkvärk förekommer. Många får diagnosen, migrän, vilket ofta inte stämmer.

Jag använder Genuin Svensk Massage, en massage som har en mycket djup påverkan, ökad cirkulation och selektiv stretching. Jag använder även akupunktur, bindvävs-massage, zonterapi och elektroterapi.

Med bindvävsmassage och elektroterapi som komplement kan man lösgöra bindväven för att påverka krypningar i benen, färgförändringar på underbenen, ett förstadie till bensår.

Med elektroterapi kan jag släppa muskelspänningar, släcker muskelinflammationer, strömmen påskyndar reparationen av en skada, jag kan normalisera nervretningar.

Då det gäller spänningar, led och ryggproblem, nedsatt cirkulation, trigeminusneuralgi och ischias mm. är elektroterapi en otroligt effektiv behandlingsmetod.

Förutom behandlingen och stretchövningar jobbar jag med målsättningen att patienten och jag tillsammans hittar den verkliga orsaken till problemen. Det handlar således inte om symtombehandling.

För dig som söker total avslappning kan jag erbjuda Aromaterapi. En mjuk massage där man använder eteriska oljeblandningar, blandningar som blandas helt efter din fysiska och psykiska status.

 

Rehab. 600:-

Behandling av eventuella problem oavsett tid och

Oavsett behandlingsmetod, massage, elektroterapi,

akupunktur, zonterapi, mm. stretching och hemgångsråd.

Även idrottsskador.

 

Tidsbeställning för behandling eller konsultation gör du på tel. 0371 30022.

 

Ulf finns även på Västbo Hundhall för behandling av hundar.
boka till Ulf på
info@gshm.se eller 0703421340 (observera att bokningar eller avbokningar inte tas emot via sms)

 

Jag har 30 års erfarenhet som terapeut och utbildare i massage, elektroterapi, laser, stöt och chockvåg, Bioligth, mm. för behandling av hund, häst och människan. Jag skapade GSHM, Genuin Svensk Hundmassage en mycket effektiv massageform. Jag startade Svensk Terapeut utbildning ab och även UPH som jag idag lämnat.

Idag arbetar jag med massageutbildningar och terapeutbehandlingar. Förutom ren underhållsmassage hjälper jag hundar med genomgång före / efter tävling eller jakt. Som specialitet har jag aktion och rörelsestörningar, exempelvis sträckningar, felställningar, muskel och ledskador. Även behandling av trigeminusneuralgi, ett nervproblem som ger oerhörd huvudvärk och kan därmed innebära ovillighet till arbete. aggressivitet och kan vara en opålitlig hund.

Jag erbjuder:

Underhållsmassage, massage av hela hunden, för hundens vällevnad, smidighet och minimerar skaderisken. Givet vis behandlas eventuella problem (om så är möjligt) vid detta tillfälle och du får hemgångsråd och stretching för hemmabruk. Pris: 850: -

Besiktning, innebär att hunden undersöks inför och/eller efter tävling eller jakt. Genomgång av träning och stretching. Detta är en överlägsen metod för att minimera risk för skador. Pris: 600: -

Terapeutbehandling, rehabilitering, innebär behandling av aktionsproblem och rörelsestörningar. Även rehab. samt efterbehandling efter veterinär behandling. Hemgångsråd, råd om träning, stretching, osv. Pris: 700: -

 

Terapeutbehandling, innebär att behandlingspriset är oberoende av om jag utför massage, elektroterapi eller andra behandlingsformer var för sig eller om jag kombinerar.